Interiørprodukter i tre

Eksklusive interiørprodukter i tre. Hvert møbel er laget med presisjon og lidenskap, og utstråler tidløs sjarm og naturlig skjønnhet. Fra interiørfinish til elegante møbler – ta med deg varmen fra tre inn i hjemmet ditt og skap et rom som inspirerer.

Naturlig materiale
Rimelig pris
Sunn livsstil

Gerigter til dører og vinduer

Et bredt utvalg av dør- og vinduskarmer i tre. Fra tradisjonelle til moderne stiler – vårt brede utvalg passer til enhver smak og designestetikk. Forsterk skjønnheten og karakteren i oppholdsrommene dine med våre høykvalitetslister i tre, som er designet for å få vinduer og dører til å skille seg ut.

dolena-apvadai-modernus-apvadai

Trepanel

Enten du er ute etter et rustikt, naturlig utseende eller en moderne, elegant finish, tilfører trekledningen vår varme og karakter til ethvert miljø. Med våre trepaneler av førsteklasses kvalitet kan du nyte den perfekte kombinasjonen av form og funksjon for å skape rom som etterlater et varig inntrykk.

Gulvlister

Våre gulvlister i tre er designet for å forbedre estetikken og funksjonaliteten i ethvert interiør, og de er bygget for å vare. Våre gulvlister er tilgjengelige i et bredt utvalg av stiler, utførelser og tresorter, og de passer til et bredt spekter av designpreferanser og gjør det enkelt å utfylle ethvert innredningstema.

medines-durys-mediniai-apvadai-dolena

Akustikkpanelene

Akustikkpanelene våre er laget av naturlige materialer som er trygge for mennesker og miljø. Akustikkpanelene kan brukes på en rekke ulike bruksområder, blant annet i offentlige områder som restauranter og kontorer, samt i boligbygg. De kan brukes som vegg- og takkledning og som møbeldesignelementer.

Accentprodukter for interiørdesign

Piff opp hjemmet ditt med skreddersydde krakker i tre. Hver krakk er et unikt mesterverk, nøye utformet etter dine ønsker. Vi legger vår lidenskap og erfaring i hver eneste detalj, og det er derfor alle disse bordene er unike på sin egen måte!

Få et tilbud