KARKLE

Eksepsjonelt tømmerhus, bygget ved sjøen i Karkle, LITAUEN. Takket være kundens pågangsmot og fantasi ble det skapt et moderne utseende som bryter med alle standarder for tømmerhus.

Når du trer inn i huset, blir du møtt av et kjøkken som representerer både form og funksjon. Det er bredt, romslig og innredet med moderne designelementer, og inviterer kulinariske entusiaster til å slippe kreativiteten løs i de fristende omgivelsene.

Den høyloftede stuen utstråler varme og hygge og innbyr til avslapping og sosialt samvær med en knitrende peis i bakgrunnen. Hvert hjørne er badet i naturlig lys fra de store vinduene med utsikt over det omkringliggende landskapet.

Videre finner du gjennomtenkte fasiliteter som gjør hverdagen til en kunstform. Toalettet, vaskerommet og badstuen byr på komfort og avslapning – et fristed for både kropp og sjel.

Tar du trappen opp til andre etasje, finner du en oase av ro og komfort. Fire soverom venter på deg, og hvert av dem er et privat fristed fra omverdenen. To bad sørger for komfort for alle, mens et kontor gir plass til produktivitet og refleksjon.

Andre avsluttede prosjekter