Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan www.byggelaftehus.no bruker personopplysningene dine og hvorfor vi samler inn personopplysningene dine. Les derfor dette dokumentet før du surfer på nettstedet www.byggelaftehus.no.

Vi sørger for sikkerheten og konfidensialiteten til personopplysningene dine.

Personopplysninger som vi samler inn

Når du surfer på www.byggelaftehus.no, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din – nettleseren din, IP-adresse, tidssone og informasjonskapsler på enheten din. Vi samler også inn statistikk om surfingen din på nettstedet: sidene du besøker, produktene du ser på og annen informasjon om nettleseropplevelsen din. Vi kaller denne automatisk innsamlede informasjonen “enhetsinformasjon”. Vi kan også samle inn personopplysninger som du oppgir til oss (navn, adresse, betalingsinformasjon osv.) når du oppretter en konto på nettstedet vårt.

Hvorfor samler vi inn opplysningene dine?

Sikkerheten til opplysningene dine er av største betydning for oss, og derfor samler vi inn og administrerer bare de mest nødvendige personopplysningene, uten hvilke vi ikke kan sikre at nettstedet fungerer som det skal. De automatisk innsamlede dataene brukes til analyse av nettstedet. Vi sørger imidlertid for at det ikke er mulig å identifisere bestemte brukere i den statistiske informasjonen.

Du kan besøke nettstedet vårt uten å oppgi personlig identifiserbar informasjon. Hvis du imidlertid ønsker å bruke funksjonene på nettstedet vårt, motta nyhetsbrevet vårt eller fylle ut kontaktskjemaet vårt, kan du gi oss personopplysningene dine på denne måten: e-postadresse, navn, bostedsopplysninger, telefonnummer. Du kan velge å ikke gi oss personopplysningene dine, men i så fall vil du ikke kunne bruke de fleste funksjonene på nettstedet. Besøkende på nettstedet som ikke vet hvilke opplysninger vi er pålagt å samle inn, kan kontakte oss på info@dolena.lt.

Dine rettigheter

Hvis du er bosatt i Europa, har du en rekke rettigheter knyttet til beskyttelse av personopplysningene dine:

  • Rett til å bli informert.
  • Rett til å motta opplysningene vi behandler om deg.
  • Rett til å korrigere unøyaktige eller uriktige opplysninger om deg.
  • Retten til sletting av opplysninger om deg.
  • Retten til å begrense behandlingen
  • Retten til å overføre opplysningene som er samlet inn om deg, til en annen behandlingsansvarlig.
  • Retten til å protestere mot behandling av personopplysninger.
    rettigheter knyttet til forvaltningen av automatiserte data.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor.

Vær oppmerksom på at vi behandler personopplysningene til EU-borgere for å oppfylle bestillingene dine eller på annen måte oppfylle formålene som er oppført i begynnelsen av dette dokumentet. Vær oppmerksom på at opplysningene dine kan bli overført utenfor Europa (for eksempel til Canada eller USA).

Lenker til andre nettsteder

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder som vi ikke kontrollerer. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for andre nettsteder eller tredjeparters innsamling av personopplysninger. Hvis du forlater nettstedet vårt, anbefaler vi at du leser personvernerklæringene til tredjeparts nettsteder.

Personvern

For å beskytte personopplysningene dine bruker vi servere av topp kvalitet som bare autoriserte personer har tilgang til. Vi overvåker jevnlig systemene våre for å avdekke sårbarheter eller nettangrep som kan kompromittere personopplysningene dine. Likevel kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet for personopplysningene dine.

Utlevering av data

Vi forbeholder oss retten til å utlevere personopplysningene dine i henhold til loven for å beskytte våre rettigheter, vår sikkerhet og andres sikkerhet, for å etterforske en forbrytelse eller for å svare på en forespørsel fra myndighetene om utlevering av personopplysningene dine.

Kontaktopplysninger

Hvis du ønsker mer informasjon om denne personvernerklæringen eller om personopplysningene dine, kan du kontakte oss på info@dolena.lt.