Tredører
eksklusivt for ditt hjem!

Piff opp hjemmet ditt med våre eksklusive tredører, som kombinerer håndverk med stil for å skape et varig inntrykk.

Forebyggende vedlikehold, garanti
Mer enn 500 ferdigstilte prosjekter i Litauen og Skandinavia
Konkurran-
sedyktig pris
Mulighet til å skape unik design

23 års erfaring på det litauiske og skandinaviske markedet

Raske byggefrister

Våre tredører - der eleganse møter holdbarhet

Våre tredører av topp kvalitet er skreddersydd for ditt hjem. Miljøvennlige, slitesterke, sikre og av høy kvalitet – uansett hva du velger, vil de oppfylle dine individuelle behov og mål. Vi kan produsere både innvendige og utvendige tredører i henhold til design, materialer og utførelse. Siden tredøren din lages eksklusivt for deg, kan vi tilpasse dørens form og dimensjoner til ditt hjem. Mange års erfaring, profesjonelle løsninger, rimelige priser.

Maling av vinduer og dører i tre

Vi kan lakkere i hvilken som helst RAL – eller NCS -farge du ønsker!

Beste materialene

Vi bruker bare trevirke av beste kvalitet til produktene våre!

Et bredt utvalg av alternativer

Når det gjelder vinduer og dører, kan vi tilby et svært bredt utvalg av rammer. Og hvis du er svært krevende, kan vi designe en type som passer dine behov!

Vår produksjonsprosess for tredører

  • vi velger limtre av høy kvalitet
  • presisjonsproduksjon av komponenter til tredører
  • innglassing og værbeskyttelse
  • maling
  • montering av dørbeslag av høy kvalitet
  • grundige kontroller av utførelse og funksjonalitet
  • sikker levering av tredørene våre

Hvorfor velge våre tredører?

Langsiktig kvalitet og bærekraft

Våre tredører kjennetegnes av holdbarhet, håndverk, tidløs skjønnhet og uovertruffen kvalitet. Dørene våre tilfører hjemmet ditt varme og eleganse, gir sikkerhet og et varig førsteinntrykk. Med et bredt utvalg av tilpassbare alternativer tilbyr vi den perfekte kombinasjonen av stil og styrke for ditt unike rom.

La oss hjelpe deg med å velge!

De fleste av våre tredører er designet eksklusivt for ditt hjem. Vi starter med spesifikke dimensjoner og slutter med de minste detaljene. Vår visjon er å gi alle kunder muligheten til å bygge sitt drømmehjem, som kombinerer moderne stil med et sunt og harmonisk bomiljø.

Vi vil gi deg et individuelt forslag til design av døren!

Ofte stilte spørsmål

Tredører er laget av limtre eller MDF. Vi bruker avansert teknologi for å bevare alle treets egenskaper og gi optimal oppbevaringsplass.

Tredører kan være dyrere enn andre typer dører, men de er også kjent for sin holdbarhet og estetiske appell, så mange kjøpere kan rettferdiggjøre den høyere prisen.

Dårlig inneklima er den største fienden for vinduer og dører av tre. Vinduer og dører av tre bør brukes i rom med minimal luftfuktighet, da kondens som samler seg på dem og vedvarer over lang tid kan føre til muggdannelse og forvrengning