Tredører eksklusivt for ditt hjem!

Våre tredører er tilpassset ditt hus. De er varme, pålitelige, trygge og av høy kvalitet- det betyr ingenting hvilken dør du velger. De kan være innerdør eller ytterdør, produsert fra de beste råvarene og med tilpasset design. Fordi dine dører av tre er produsert kun for deg, vil designet og målene være ideelt for dine behov. 🙂

Mer enn 1000 prosjekter fullført
Forebyggende vedlikehold, garantien.
Konkurransedyktig pris.
Mulighet for å lage unikt design.
23 års erfaring i det Skandinaviske markedet.

Vi er fleksible for dine ideer!

  • Belegg i ønsket farge

    Vi kan belegge den i hvilken som helst RAL-farge du ønsker!

  • Beste materialer

    Vi bruker bare tre av beste kvalitet til våre produkter!

  • Bredt utvalg

    Vi kan tilby et veldig bredt spekter av design. Og hvis du er veldig krevende, kan vi designe en type som passer dine behov!

30.jpeg

Har du spørsmål ?

De fleste av våre tredører er designet eksklusivt for ditt hjem. Starter med spesifikke dimensjoner og slutter med de minste detaljene. Vår visjon er å gi hver kunde muligheten til å bygge sitt drømmehjem, kombinere moderne stil med et sunt og harmonisk bomiljø.

Vi vil gi deg et individuelt forslag til utformingen av døren!

Galleri

Ofte stilte spørsmål

Tredører er laget av limtre eller MDF. Vi bruker avansert teknologi for å bevare alle treets egenskaper og gi optimal lagringsplass.

Tredører kan være dyrere enn noen andre typer dører, men de er også kjent for sin holdbarhet og estetiske appell, så mange kjøpere kan rettferdiggjøre den høyere prisen.

Dårlig inneklima er den største fienden til trevinduer og dører. Trevinduer og -dører bør brukes i rom med minimal fuktighet, da kondens som samler seg på dem og vedvarer i lang tid kan føre til muggvekst og forvrengning av sprosser og rammer. Alt dette kan unngås fordi alt du trenger å gjøre er å sørge for at rommene er ordentlig ventilert.

Ja, vi maler tredøren din i den fargen du ønsker, for å matche stilen og fargeskjemaet til huset eller bygningen din.

Tredører kan vri seg eller sprekke hvis de utsettes for ekstreme værforhold eller ikke vedlikeholdes ordentlig. Regelmessig vedlikehold og riktig installasjon kan imidlertid bidra til å forhindre disse problemene.

Ja, tredører kan brukes til ytterdører. Det er imidlertid viktig å bruke materialer av beste kvalitet som er holdbare og motstandsdyktige mot vær og fuktighet.

Levetiden til en tredør avhenger av en rekke faktorer, inkludert kvaliteten på treverket og vedlikeholdsnivået. En tredør av høy kvalitet kan vare i flere tiår hvis den vedlikeholdes riktig.

Våre tredører leveres også med 2 års garanti!

Tørk støv og tørk av tredøren regelmessig med en fuktig klut for å holde den ren. Det er også viktig å påføre et nytt strøk maling eller beis med noen års mellomrom for å beskytte treverket mot vær og fuktighet.

Vi tilbyr 2 års garanti på våre tredører!

Har du flere spørsmål?

Få et tilbud