Trerammehus
Elementhus

hus med treramme er en av de mest fleksible konstruksjonsløsningene for planlegging av rominndeling og utforming av interiør og eksteriør.

rask konstruksjon
konkurransedyktig pris
bærekraftig livsstil

hvorfor velge trerammet?

  • først og fremst den korte byggetiden, samt de samlede økonomiske og tidsmessige kostnadene.
  • element/trerammehus er en av de mest fleksible konstruksjonsløsningene når det gjelder rominndeling og utforming av interiør og eksteriør. Selv om de er bygget av helse- og miljøvennlige materialer, har ikke laftehus de samme kvalitetene som tømmerhus.

den raskeste løsningen for boligsøkende

for deg som ønsker å leve et komfortabelt og miljøvennlig liv her og nå – trerammehus. Denne typen husbygging tar et par måneder å bygge og montere, og hele byggeprosessen tar ikke mer enn én sesong.

en langtidsholdbar
løsning

godt bygget element/trerammehus kan vare i mer enn 100 år. Fordi vi kun bruker materialer av høyeste kvalitet og den mest avanserte teknologien, kan du være sikker på at et rimelig passivhus vil vare livet ut.

kostnadseffektive og miljøvennlige boliger

de trerammehusene vi prosjekterer, er bygget av naturlige materialer som er skånsomme for miljøet og beboerne. Hvis du er på utkikk etter et valg som ikke bare er miljøvennlig, men også kostnadseffektivt, anbefaler vi passivhus: Denne typen bindingsverkshus har minimal energilekkasje.

våre elementhus linjer

MODERN Line
U = 0,19 W / m²K

Bærekraft til relativt lave kostnader.
Modern Line er et miljøvennlig og stilrent bindingsverkssystem som gir en moderne vri på tradisjonelle byggemetoder. Høykvalitets trerammer, presisjonssnekring og tilpassbare overflater gjør det til et holdbart og visuelt tiltalende alternativ. I tillegg gjør den energieffektive designen og de naturlige isolasjonsegenskapene det til et ideelt valg for bærekraft til en relativt lav pris.

utvendig finish

20x45 mm luft

vindtett barriere

45x145 mm treramme

dampsperre

45x45 mm treramme

50 mm varmeisolasjon

150 mm varmeisolasjon

innvendig finish

245x45 mm treramme

20x45 mm luft

50 mm vindtett isolasjon

utvendig finish

250 mm varmeisolasjon

95 mm varmeisolasjon

dampsperre

innvendig finish