Maskinlaft tømmerhus og hytter

Husbyggingsprosessen starter med å velge tømmer av høyeste kvalitet – vi bruker hogstmoden skog og velger nøye ut hver enkelt tømmerstokk

Sunn livsstil
Presise detaljer
Moderne design

Hvorfor velge et
maskinprofilert tømmerhus?

Velg et tømmerhus på grunn av den tidløse estetikken, den naturlige isolasjonen, bærekraften og den koselige, innbydende atmosfæren.

Nøyaktig kalibrerte
deler

Mens håndlaget bearbeiding har som mål å bevare det unike ved hver enkelt stokk, har maskinell bearbeiding som mål å kappe stokkene så jevnt og ensartet som mulig. Resultatet er en helt annen effekt: Maskinelt bearbeidede tømmerhus ser veldig ryddige, mer “siviliserte” ut og passer bedre til moderne interiør.

Bredt utvalg av isolasjonsløsninger

Tykkelsen på de bearbeidede tømmerstokkene er opptil 200 mm, og derfor anbefales det å legge til ekstra isolasjon ved bygging av bolighus. Vi tilbyr ulike tekniske løsninger for veggkonstruksjoner. Avhengig av hva tømmerhuset skal brukes til, kan du velge det isolasjonsalternativet som passer best til dine behov.

Ubegrenset rom
for fantasi

Maskinprofilerte tømmerhus gir deg alle muligheter til å velge hvordan huset skal se ut utvendig og innvendig, ettersom tømmerstokkene kan bekles både innvendig og utvendig. Du kan med andre ord få drømmehuset ditt til en rimelig pris, uten å gi avkall på fordelene ved et tømmerhus, og samtidig nyte godt av den høyeste kvaliteten på en miljøvennlig og komfortabel bolig.

Våre maskinprofilerte tømmerhuslinjer

GARDEN Line
U = 1,63 W / m²K
90 mm tømmerstokk

Uten ekstra isolasjon
Maskinprofilerte tømmerstokker er det perfekte valget for hagehus, sommerhus, jakthytte, lysthus og andre ikke-permanente bygninger. Sammenlignet med skandinaviske, maskinproduserte tømmerhus er de billigere.

90 mm tømmerstokk

90 mm tømmerstokk

45x145mm treramme

150 mm varmeisolering

dampsperre

50 mm varmeisolasjon

innvendig finish

LIVING Line
U = 0,20 W / m²K
90 mm tømmerstokk

Med ekstra isolasjon innvendig
For å isolere et tømmerhus på denne måten, festes en treramme til en tømmervegg, som et innvendig panel med en overflate festes til, og mellomrommet mellom panelet og tømmerstokken fylles med isolasjonsmateriale. Et tømmerhus isolert på denne måten oppfyller alle krav til varmemotstand. En perfekt løsning for de som ønsker å bevare tømmerstokkenes struktur på utsiden.

utvendig finish

20x45 mm luft

vindtett barriere

150 mm varmeisolering

45x145 mm treramme

spesialmetaller

90 mm tømmerstokk

RESIDENCE Line
U = 0,20 W / m²K
90 mm tømmerstokk

Med isolasjon fra utsiden
Dette er den vanligste og mest praktiske måten å bevare boarealet på. Innvendig kan tømmerveggene stå ubehandlet eller dekkes med det materialet du foretrekker, slik at interiøret blir "lettere" samtidig som tømmerhusets autentisitet bevares. Denne løsningen oppfyller også alle krav til varmemotstand for boliger.

Våre andre trehustyper

Skandinaviske
tømmerhus


ECO LINE
NATURAL LINE

Skandinaviske
tømmerhus


ECO LINE
NATURAL LINE
mer

Elementhus


MODERN LINE
PASSIVE LINE

Elementhus


MODERN LINE
PASSIVE LINE

mer

Modulhus

Modulhus

mer

La oss hjelpe deg med å velge!

De fleste av våre trehus er designet eksklusivt for deg. Vi starter med spesifikke dimensjoner og avslutter med de minste detaljene. Vår visjon er å gi alle kunder muligheten til å bygge sitt drømmehus, som kombinerer moderne stil med et sunt og harmonisk bomiljø.

Vi gir deg et individuelt tilbud!