Reisverk hus

En reisverk/element hus er en av de mest fleksible løsningene når du skal velge arealløsninger, innvendig og utvendige sluttbehandling.

Hvorfor velge et reisverk/element hus?

Den raskeste løsning for de som ønsker en bolig

Bygging av et element hus tar ikke mer enn 2 måneder og hele byggeprosessen ikke mer enn 6 måneder avhengig selvfølgelig av størrelse på boligen.

En varig løsning

Et bra bygd element hus star I mer enn hundre år. Fordi vi bruker kun høy kvalitets materialer og innovativ teknologi står huset trygt din levetid.

Økonomisk levesett fra økologiske materialer.

Vi bruker bare naturlige materialer som ikke skader omgivelsene når vi bygger elementhus. Om du ønsker et økologisk så vel som en okonimisk løsning, så kan vi tilby passiv hus: tap av varme I denne type hus er minimal. Dette betyr et hamonisk levesett med nature og veldig lave fyringsutgifter.

Hvorfor velge et elementhus?

Først og fremst er det kort byggetid og dermed sparing av finanskostnader og arbeidstimer.
Et elementbygg er et av de mest fleksible konstruksjons løsningene når det gjelder planlegging av areal løsning og interiør og eksteriør dekor. Selv om element hus bygges av materialer som tar vare på helse og miljø kan det dessverre ikke konkurrere med et tømmerhus.

Våre elementhus linjer

MODERN Line

Bærekraft til en relativt lav pris

Modern Line er et miljøvennlig og stilig bindingsverksveggsystem som gir en moderne vri på tradisjonelle byggemetoder. Tømmerrammer av høy kvalitet, presisjonssnekring og tilpassbare overflater gjør det til et holdbart og visuelt tiltalende alternativ. I tillegg gjør det energieffektive designet og de naturlige isolasjonsegenskapene det til et ideelt valg for bærekraft til en relativt lav lav pris.

PASSIVE Line

Fremragende resultater

Passive Line er et treveggsystem med høy varmeledningsevne utviklet for energieffektive boliger. De avanserte konstruksjonsteknikkene og isolasjonsmaterialene reduserer energiforbruket og kostnadene. Systemets tilpassbare designalternativer gir et visuelt slående eksteriør samtidig som det opprettholder en jevn innvendig temperatur for en bærekraftig livsstil.

Hva er passiv hus?

Passiv hus blir ofte kalt for fremtidens hus. Ved bruk av den nyeste teknologi er veggene bygget slik at varmegjennomgangen mot utsiden er redusert til et minimum. Om et passiv hus er bygd korrekt vil der være billig å varme. små mengder med energi brukes, slik at CO2 utslippet ( karbondioksyd til luft)fra huset er redusert og energien som brukes til varme blir brukt på en rasjonell måte. Selv om passiv hus er ganske nytt er populariteten voksende. Vi produserer mange passivhus for det internasjonale markedet, så vi kan tilby deg kunnskap om detaljene ved bygging av passivhus. Vi kan også tilby deg trelags glass til vinduer produsert på fabrikken med meget god isolasjonsevne som er viktig i passiv hus.

Produksjonsteknologi for elementhus:

Element hus er produsert av veggelementer med ferdig ytter- og innerflate. Detaljerte tegninger er laget for hvert enkelt element før produksjonsprosessen. For utvendige veggelementer er utvendig overflate, vindtetting og isolasjon brukt, og også hull til ventilasjon, vinduer og dører innvendige veggelementer kan produseres med innvendig finish etter kundens ønsker. Det produserte elementet er blir deretter transportert til byggeplassen og satt sammen på den ferdige grunnplate i løpet av normalt tre dager. Det er lett å sette sammen elementer og raskt montere vinduer og dører, dette gjør at byggeprosessen er hurtig og vi unngår/reduserer muligheten for at regn kommer inn i konstruksjonen.

Dolena reisverk hus foldeler

Først og fremst er det kort byggetid og dermed sparing av finanskostnader og arbeidstimer. Et elementbygg er et av de mest fleksible konstruksjons løsningene når det gjelder planlegging av areal løsning og interiør og eksteriør dekor. Selv om element hus bygges av materialer som tar vare på helse og miljø kan det dessverre ikke konkurrere med et tømmerhus.

skydiniai-karkasiniai-rastiniai-namai-mediniai namai-statyba-gamyba-ekonomiskas namas

Bli kjent med våre trehuskonstruksjonstyper!

Ofte stilte spørsmål

Når det er ferdig bygget, vil du ikke se noen forskjell mellom et tradisjonelt rammehus og et modulbasert elementhus. Den eneste forskjellen er måten dette bindingsverkshuset er bygget på. Med stolpe og bjelke er rammen vanligvis bygget på stedet ved å sette en ramme fra stolper og bjelker. Med modulær elementkonstruksjon prefabrikkerer vi veggseksjoner (opptil 13m / 32ft i lengde) med alle ytre lag, fullt isolert og noen indre lag. I de fleste tilfeller er også vinduer allerede installert under produksjonen. Disse prefabrikkerte veggelementene leveres deretter til byggeplassen og monteres på 2-3 dager!

 

Vegglagene som er en del av det prefabrikkerte veggelementet som leveres til stedet er:

 • Utvendig trepanel;
 • Vertikale lekter for luftspalte med gnagerbarriere;
 • Vindtett membran;
 • Vindtette gipsplater;
 • Tømmerramme;
 • Vinduer;
 • Varmeisolasjon mellom karmstenderne;
 • Dampsperre;
  45 mm trelister for installasjon av ledninger og rør;

Resten innvendige lag montert på stedet:

 • Varmeisolasjon mellom trelekter;
 • Innvendige gipsplater;

Det er viktig å sjekke innholdet i tilbudet fra forskjellige produsenter og ikke bare sammenligne prisen. Noen produsenter inkluderer mer materialer, arbeid eller tjenester i pakken enn andre. For eksempel inkluderer ikke alle produsenter i settet vinduer og dører, utvendige etterbehandlingsplater, trimmer, endelig taklag, takrennesystem og innvendige lag. Et annet tips, fabrikkarbeid vil alltid være billigere enn arbeid på en byggeplass, så prøv å få så mye arbeid som mulig gjort på produsentens fabrikk.

Alle forstår at varmen i huset bevares av varmeisolasjonen i veggene og taket. Det er viktig å isolere et hus i henhold til gjeldende energikrav. Lufttetthet bør imidlertid ikke overses. Selv den minste sprekk vil tillate kald vind å komme inn i rommet, og dermed redusere den indre temperaturen. Det anslås at å øke varmeisolasjonslaget på veggene fra 10 cm til 20 cm sparer bare 3% av varmen. Av denne grunn er det verdt å investere i husets tetthet i stedet for et ekstra isolasjonslag.

 

Det elementhus er oftest bygget i disse hovedfasene:

Den opprinnelige kostnaden for et hussett er estimert i henhold til husskissene (hvis tilgjengelig)

 1. Hele settet med hustegninger er utarbeidet og huset designet med en arkitekt;
 2. Det detaljerte tilbudet er utarbeidet i henhold til det endelige settet;
 3. Byggetillatelser er mottatt;
 4. Tekniske tegninger og produksjonstegninger er utarbeidet;
 5. Elementene er produsert;
 6. Grunnarbeid og grunnarbeid finner sted på stedet;
 7. Drenering er installert;
 8. Montering av elementer finner sted på stedet;
 9. Taket er montert;
 10. Vinduer er installert (hvis de ikke allerede var i elementene for levering);
 11. Elektrisitet, rørleggerarbeid, ventilasjon osv. er installert;
 12. De endelige delene av fasaden er montert (hjørnelister, bjelkelagsplater, gesimsplater, takrenner osv.).
 13. Isolasjon mellom innvendige lekter og gipsplater er festet;
 14. Endelig kosmetisk finish (pussing, maling, flislegging osv.) finner sted;
 15. Installasjon av internt utstyr, installasjon av møbler
 16. Landskapsarbeid finner sted;

Vi bruker førsteklasses kalibrert C24 bartrevirke i produksjonen av våre hus.

Strukturelt tre må ikke overstige 18-20% fuktighetsinnhold. Når du bygger et hus, er det veldig viktig å beskytte treverket som brukes til rammen mot regn for å redusere potensiell deformasjon av huset. Med panelteknologi er det sikret at treverket ikke får ekstra fuktighet når produksjonen foregår under taket. Hvis du bygger et rammehus fra stendere på en byggeplass, må du sørge for å beskytte treverket ditt ved å dekke det med polyetylenfilm.

 

Impregnering av rammeverket er ikke obligatorisk. Det er alles valg. Vi følger prinsippene for skandinavisk konstruksjon, hvorav de fleste er rammehus, og de impregnerer ikke treverket i husrammen. Sett i praksis vil impregnering forbedre brann- og rammestyrkeegenskapene og forlenge husets levetid. Det er imidlertid ingen beis som vil stoppe brannen helt, og selv uten behandling vil trehuset stå lenge uten risiko. Impregnert konstruksjonsvirke vil være dyrere.

 

Veggelementene til en standard bolig på 200m²/2150 kvm gulvareal produseres på 4-5 uker. Vanligvis reserveres produksjonsplassene 2-3 måneder i forveien.

Vår, sommer og tidlig høst er i de fleste land den mest ønskelige tiden for husbygging. Men med modulær tømmerrammeteknologi, på grunn av de fleste arbeidene som utføres på fabrikken, forlenges byggetiden. Det viktigste er å forberede grunnlaget for frost. Sommeren er den travleste tiden i fabrikken vår, så hvis du vil fange dette stedet, vennligst kontakt oss for å reservere det minst 4-5 måneder i forveien.

Har du flere spørsmål?

Få et tilbud