Energieffektive
trevinduer

Den tidløse sjarmen til fagmessig utformede trevinduer, som kombinerer eleganse og holdbarhet for å fremheve rommets karakter

Forebyggende vedlikehold, garanti
Mer enn 500 ferdigstilte prosjekter i Litauen og Skandinavia
Konkurran-
sedyktig
pris
Mulighet til å skape unik design

23 års erfaring på det litauiske og skandinaviske markedet

Raske byggefrister

rind-10-scaled-1.jpg

Vi er en av de eldste produsentene av trevinduer i Litauen

Våre trevinduer gjenspeiler den valgfriheten vi ønsker å gi kundene våre når de skal skape det funksjonelle hjemmet de drømmer om. Avhengig av dine behov kan trevinduer i europeisk stil åpnes innover, trevinduer i skandinavisk stil åpnes utover, leveres i standardstørrelser eller produseres helt etter dine spesifikasjoner. For oss er produksjonen av individuelle trevinduer en svært ansvarlig og presis prosess, og derfor bruker vi kun tre av høyeste kvalitet på grunn av bærekraft, holdbarhet og lang levetid. Når du bestiller et trevindu fra oss, kan du være sikker på at hver eneste detalj er laget for deg! Mange års erfaring, profesjonelle løsninger, rimelige priser.

Maling av vinduer og dører i tre

Vi kan lakkere i hvilken som helst RAL – eller NCS -farge du ønsker!

Beste materialene

Vi bruker bare trevirke av beste kvalitet til produktene våre!

Et bredt utvalg av alternativer

Når det gjelder vinduer og dører, kan vi tilby et svært bredt utvalg av rammer. Og hvis du er svært krevende, kan vi designe en type som passer dine behov!

Produksjonsprosess for trevinduer

  • vi velger limtre av høy kvalitet
  • presisjonsproduksjon av komponenter til trevinduer
  • innglassing og værbeskyttelse
  • sikre energieffektivitet og værbestandighet
  • maling
  • montering av kvalitetsbeslag til vinduer
  • strenge kontroller av utførelse og funksjonalitet
  • sikker levering av våre trevinduer

Produkter

Vindusmodell SCANDILINE 68

Moderne 68 mm utadslående vindu. Et godt budsjettalternativ.

Tykkelse på rammen: 68 mm av tre
Innglassing: 32 mm 2 eller 3 glasspaneler
Termisk motstand: 1,1 W/m²·K
Akustiske egenskaper: 40 db
Les mer

Vindusmodell SCANDILINE 82

Et moderne og varmt 82 mm skandinavisk vindu som åpnes utover.

Tykkelse på rammen: 82 mm av tre
Innglassing: 48 mm
Termisk motstand: 0,85 W/m²·K
Akustiske egenskaper: 35 dB
Les mer

Vindusmodell EUROLINE 68

Europas favorittprofil for trevinduer.

Tykkelse på rammen: 68 mm av tre
Innglassing: 32 mm 2 eller 3 glasspaneler
Termisk motstand: 1.0 W/m²· K
Akustiske egenskaper: 47 db
Les mer

Vindusmodell EUROLINE Max

EUROLINE Max trevindu. Innadslående vinduer er i tillegg koblet med "varm" aluminium for å forbedre varmebestandigheten.

Tykkelse på rammen: 68 mm av tre
Innglassing: 48 mm
Termisk motstand: 0,80 W/m²·K
Akustiske egenskaper: 35 dB
Les mer

Hvorfor velge trevinduer
fra oss?

Langsiktig kvalitet og bærekraft

Våre trevinduer har en tidløs sjarm og eleganse som passer til både tradisjonell og moderne arkitektur. Den naturlige estetikken forsterker det visuelle uttrykket i ethvert rom, og trevinduene våre har god varmemotstand, noe som bidrar til å regulere romtemperaturen og redusere energikostnadene. Dette reduserer kostnadene til oppvarming og kjøling og gjør dem til et miljøvennlig valg.

Har du spørsmål ?

De fleste av våre trevinduer er designet eksklusivt for ditt hjem. Vi starter med spesifikke dimensjoner og avslutter med de minste detaljer. Vår visjon er å gi alle kunder muligheten til å bygge sitt drømmehus, der moderne stil kombineres med et sunt og harmonisk bomiljø.

Vi gir deg et individuelt forslag til utforming av dine trevinduer!

Ofte stilte spørsmål

Vinduene er laget av laminert furu av høyeste kvalitet. For å bevare alle kvalitetsegenskapene til tre, bruker vi avanserte teknologier og har optimale lagringsfasiliteter. Det resulterer i betydelig bedre varmeledningsevneegenskaper for vinduet og gjør det samtidig mulig å oppnå forskjellige varianter av rammen.

Med den raske utviklingen av teknologi og produksjonssektoren bruker produsenter av plast- og trevinduer de samme glassene, noe som påvirker den termiske motstanden. Ved å bruke laminert tømmer av høy kvalitet med tilstrekkelig tykkelse, faller våre trevinduer inn i det energieffektive vindusområdet. Vårt skandinaviske trevindu SCANDILINE 82 kan oppnå en termisk ytelse på opptil 0,80 W/(m²·K).

Dårlig inneklima er den største fienden til trevinduer og -dører. Trevinduer og -dører bør brukes i rom med minimal luftfuktighet, da kondens som samler seg på dem og vedvarer i lang tid kan føre til muggvekst og forvrengning av sprosser og karmer. Alt dette kan unngås fordi alt du trenger å gjøre er å sørge for at rommene er ordentlig ventilert.

Ekstra fuktighet i luften kondenserer når varm, fuktig luft møter kjøligere overflater. Dette skyldes at varm luft rundt en kjølig overflate kan holde på fuktigheten, mens kjølig luft i nærheten ikke gjør det. Fuktige vinduer kan være en advarsel om at fukt er i ferd med å skade boligen din. Kondens dannes ofte i gamle, utilstrekkelig isolerte bygninger, spesielt de som er oppvarmet av rudimentære kjeler med fast brensel. I slike hus synker temperaturen med 5 °C eller mer om natten, noe som kan føre til kondens på kjøligere overflater (som hjørnene på vegger og vinduer). Dette skaper også en risiko for mugg.

Konstant kondens kan føre til skjevhet av glassenheter, avskalling av maling og lakk fra trevinduer og dører. Langvarig fuktighet kan føre til at vinduet vrir seg og døren sveller og endrer form, noe som resulterer i overdreven spill eller manglende evne til å lukke. Mugg kan også bygge seg opp i treverket, noe som vil akselerere forråtnelsesprosessen.

Alt avhenger av bestilt mengde, men vi kan tilby relativt korte produksjonstider for vinduer og dører i tre.

Det er her trevinduer får en fordel. I tilfelle brann vil PVC-vinduene allerede være deformert av varmen med glassruten som faller ut, mens trevinduene bare vil bli litt brent. Det er ikke for ingenting at Europa forbyr bruk av PVC-vinduer i skoler og sykehus.

Våre trevinduer leveres med 5 års garanti!

Trevinduet skal installeres minst 1,5 centimeter fra veggen. Når vinduet er installert, skal det hvile på støtteelementene og ikke, som noen håndverkere feilaktig hevder, på et lag med installasjonsskum. Trevinduer festes vanligvis til murveggen med ankerbolter og til trekonstruksjoner med lange treskruer.

Installasjonsskummet må beskyttes utvendig av en diffusjonsfilm, som er dampgjennomtrengelig, men som hindrer damp og annen fuktighet i å komme inn i interiøret.

Isolasjonsstrimlene skal påføres umiddelbart på det ekspanderende skummet. Dette gir et mye fastere hold og muliggjør en jevnere overflateforberedelse for det påfølgende isolasjonslaget eller etterbehandlingen. Skummet skal sprøytes på omtrent en tredjedel mindre enn den tilgjengelige plassen, avhengig av mengden sekundær ekspansjon.

Den utvendige karmen skal monteres på foliebeskyttet installasjonsskum. Kondens som kan dannes på grunn av temperaturforskjeller vil akselerere nedbrytningen av ubeskyttet installasjonsskum betydelig.

Den indre karmen skal glattes ved hjelp av faste støtter, og installasjonsskummet skal sprøytes inn i mellomrommene, som også skal fungere som lim. Det er best å bruke ikke-ekspanderende skum med lav ekspansjon.

Har du flere spørsmål?

Få et tilbud