medinis-langas-mediniai-langai-europinis-kaustytas-68

Vindusmodell EUROLINE Max

Tykkelse på rammen68 mm av tre
Innglassing48 mm
Termisk motstand0,80 W/m²·K
Akustiske egenskaper35 dB

EUROLINE Max – trevindu av europeisk type. Det foretrukne alternativet i de fleste europeiske land, inkludert Litauen. Disse trevinduene kan åpnes og gjenåpnes avhengig av kundens behov.

Denne typen er unik ved at vi bruker den samme 68 mm rammen av det europeiske vinduet, men vi omslutter den med isolert aluminium, noe som forbedrer de termiske motstandsparametrene og samtidig gir produktet en konkurransedyktig pris på markedet.

For mer krevende kunder kan vi etterbehandle aluminiumsbeslaget med en imitert trestruktur eller male det i alle RAL-farger. Aluminiumsbeslag forbedrer også holdbarheten til et trevindu.

Med 3-lags glass og utstyrt med beslag fra den tyske produsenten Siegenia, kan dette effektivt produserte aluminiumsmidde trevinduet oppnå en termisk motstand på 0,80 W/m²·K. Et slikt vindu kan installeres i moderne boliger i klasse A+.

I tillegg reduserer den varme rammen til glassenheten effektivt varmetap og dugg på glasset.

Trevinduer kan lages ikke bare i standarddimensjoner, men også etter individuelle bestillinger og i hvilken som helst farge du ønsker.

Alternativer for åpning av europeiske vinduer

  • Trevinduer i europeisk stil åpnes innover, den foretrukne åpningsmetoden i de fleste europeiske land, inkludert Litauen. Den største fordelen med denne typen ramme er sikkerhet mot innbrudd, ettersom rammen til denne typen vinduer er mer massiv sammenlignet med skandinaviske vinduer.

Innglassing

  • Du kan velge mellom doble eller tredoble trevinduer.

Materiell

  • Rammen til trevinduene er laget av limt tømmer av høyeste kvalitet. Trevinduer kan lages ikke bare i standardstørrelser, men også etter individuelle bestillinger og i hvilken som helst farge du velger.

Vindusbeslag

  • Våre trevinduer er utstyrt med beslag fra den tyske produsenten Siegenia.

Utvendig belegg

  • Vi maler utsiden av vinduene med slitesterk RAL-maling eller kledd med aluminium.