medinis-langas-mediniai-langai-skandinaviskas-68

Vindusmodell SCANDILINE 68

Tykkelse på rammen68 mm av tre
Innglassing32 mm 2 eller 3 glasspaneler
Termisk motstand1,1 W/m²·K
Akustiske egenskaper40 db

Skandinavisk vindu med tynn ramme – SCANDILINE 68. Denne trevinduslinjen er designet for å være mer budsjettvennlig – preget av 2 eller 3 glassruter. Et moderne utadslående trevindu som er anerkjent i Skandinavia.

Disse moderne utadslående trevinduene er veldig populære i Nord-Europa. I motsetning til europeiske vinduer åpnes de utover, noe som betyr at de i vindvær presses enda tettere mot rammen, og dermed øker tettheten. En annen fordel med disse vinduene er at de har klare rammer.

Utadslående vinduer er et typisk system som brukes nesten overalt i Skandinavia. “SCANDILINE”-vinduer er hovedsakelig rettet mot det danske, svenske og norske markedet, men i økende grad også mot det tyske og nederlandske markedet. Vinduene kjennetegnes av sin unike lufttetthet og evnen til å gi en klar ramme, noe som gir mer plass til bruk.

 • Det finnes et bredt utvalg av åpningstyper for dette vindussystemet.
 • Denne typen vindu eliminerer alle ulemper under daglig bruk.
 • Rammen kan dreies på sin akse.

Disse trevinduene er en kombinasjon av moderne design og enkelhet, og passer perfekt inn i tradisjonelle hus, men er også veldig populære i moderne konstruksjon. Med et veldig bredt utvalg av rammetyper kan de enkelt tilpasses enhver arkitektonisk løsning. Vinduene kan åpnes sidelengs, oppover, bakover eller vippes avhengig av dine behov. Siden trerammene til denne typen vinduer er proporsjonalt tynnere enn for europeiske vinduer, gir dette vinduet en visuell letthet og eleganse. Valget av vindusbeslag og låser er også ganske bredt.

Våre vinduer er utstyrt med danske PN UNI beslag. Takket være utstrakt bruk av komponenter av topp kvalitet, sparer SCANDILINE 68-vinduer energi og reduserer støynivået.

Og fordi vi også bruker et “varmt” glass, har vinduene i denne serien en termisk motstand på 1,1 W/m²·K. I tillegg reduserer det varme glasset effektivt varmetap og dugg på glasset.

Ekstra rammeforseglinger forbedrer også vann- og vindmotstanden til denne typen vinduer, og for holdbarhet kan vinduene være kledd i aluminium.

For mer krevende kunder kan aluminiumsbeslag belegges med en imitert trestruktur eller lakkeres i alle RAL-farger. Aluminiumsbeslag forbedrer også holdbarheten til trevinduer.

Vi kan produsere trevinduer ikke bare i standard dimensjoner, men også etter individuelle bestillinger.

Skandinaviske alternativer for vindusåpning

 • Top hung – Dette er et enkelt nedenfra og opp-vindu, vanligvis utstyrt med en lukkesløyfe eller et håndtak.
 • Top Sliding – Denne typen folding er spesielt populær. Denne foldeteknikken sikrer maksimal luftstrøm inn i sonen. Leveres vanligvis med en lukkesløyfe eller håndtak.
 • Top Swing – brettet 180 grader. En unik form for folding der vinduet kan åpnes helt ved å trekke det oppover fra bunnen. Når vinduet dreies, eksponeres den ytre glassruten inne i rommet, noe som er spesielt praktisk for rengjøring av vinduet. Vinduet kan enkelt åpnes og lukkes ved hjelp av håndtaket på den nedre delen av rammen. Leveres vanligvis med en lukkesløyfe eller håndtak.
 • Side swing – Det er spesielt populært i fleretasjes hus. Denne typen vinduer brukes i områder der det ikke er mulig å installere et vippe- og dreievindu på grunn av overdimensjonerte normer.
 • Side sliding – En av de mest moderne typer ramme, som er en perfekt løsning på problemet med rengjøring av vinduer. Det er spesielt populært i fleretasjes hus. Denne typen vinduer brukes i områder der det ikke er mulig å installere et vippe- og svingvindu på grunn av overdimensjonerte normer.
 • Side opening - Dette er en tradisjonell type sidehengslet vindu.

Vindusbeslag

 • Trerammene til denne typen vinduer er proporsjonalt tynnere enn for europeiske vinduer. Dette gir vinduet en visuell slankhet og eleganse. Valget av vindusbeslag og låser er også ganske bredt.

Materiell

 • Våre vinduer er laget av limtre av høy kvalitet. De mest avanserte teknologiene brukes for å opprettholde de beste kvalitetene til tømmeret og for å skape optimale forberedelses- og lagringsforhold. Forberedt tømmer lagres i tørre, godt ventilerte rom der luftfuktigheten kontrolleres kontinuerlig.

Utvendig belegg

 • Vi maler utsiden av vinduene med en slitesterk maling i fargen du ønsker, eller vi kan smi dem med aluminium.