Utvendige produkter i tre

Naturlige treåringsmønstre er unike, eksklusive og vakre, og brukes derfor gjerne til utvendige produkter. Vi tilbyr panel og terrassebord i bartre i standardstørrelser, men som direkte produsent kan vi produsere materialene i de dimensjonene du ønsker.

Naturlig materiale
Rimelig pris
Sunn livsstil

Termisk modifisert tre

Et av de mest brukte utvendige produktene til designelementer er termisk modifisert tre. Trevirke som er behandlet med varm damp og temperatur (180-215 °C), kalles termotre. Denne prosessen forbedrer ikke bare treets holdbarhet og motstandskraft mot råte, men gir det også en dypere farge, noe som gjør det til et attraktivt valg både med tanke på estetikk og lang levetid. Termisk modifisert tre er et utrolig bærekraftig produkt som ikke er skadelig for mennesker og miljø, ettersom behandlingssyklusene er strengt regulert og skreddersydd for den aktuelle tresorten og dimensjonene. I tillegg forlenger denne miljøvennlige behandlingen treets levetid, noe som reduserer behovet for hyppige utskiftninger og dermed bidrar til ressursbevaring.

Tre til terrassebord og ytterkledning

Tre er et svært populært produkt i utvendig kledning til både boliger og kommersielle prosjekter. Treets varme utseende står i fin kontrast til andre materialer, eller kan stå alene. Treets naturlige mønstre er unike, karakteristiske og kjekke – perfekt for utvendige produkter. Vi tilbyr standarddimensjoner for ytterkledning og terrassebord i bartre, men som direkteprodusent kan vi produsere materialer som er skreddersydd etter dine behov.

Solskjerming persienner

Et annet av våre utvendige produkter i tre – solskjerming og solbeskyttelseselementer. Solinnstråling gir naturlig lys og varme, noe som reduserer behovet for kunstig belysning og oppvarming, selv om overdreven solinnstråling kan føre til overoppheting, noe som må motvirkes med kjølende klimaanlegg. Velvalgte solskjermingsprodukter, lameller, markiser og vindusskodder kan også være en del av husets design og din egenart.

Få et tilbud