medinis-langas-mediniai-langai-europinis-68

Vindusmodell EUROLINE 68

Tykkelse på rammen68 mm av tre
Innglassing32 mm 2 eller 3 glasspaneler
Termisk motstand1.0 W/m²· K
Akustiske egenskaper47 db

EUROLINE 68 er et trevindu i europeisk stil. Det mest foretrukne alternativet i de fleste europeiske land, inkludert Litauen. Disse vinduene kan åpnes og vippes innover, avhengig av kundens behov.

Den største fordelen med denne typen ramme er sikkerhet mot innbrudd, ettersom rammen til denne typen vinduer er mer massiv sammenlignet med skandinaviske vinduer.

Dette alternativet er kostnadseffektivt og av høy kvalitet. EUROLINE 68 anses å være dårligere enn skandinaviske vinduer når det gjelder termisk ytelse, men profilen er fortsatt veldig populær.

Tilgjengelig i 2- eller 3-lags glass. Våre vinduer er utstyrt med beslag fra den tyske produsenten – Siegenia. Denne effektivt produserte trevindusprofilen kan oppnå en motstand på opptil 1,0 W/m² ⋅ K. I tillegg reduserer den varme rammen til glassenheten effektivt varmetap og dugg på glasset.

I tillegg til standarddimensjoner kan vi også produsere trevinduer etter individuelle bestillinger og i hvilken som helst farge du ønsker.

Alternativer for åpning av europeiske vinduer

  • Trevinduer i europeisk stil åpnes innover, den foretrukne åpningsmetoden i de fleste europeiske land, inkludert Litauen. Den største fordelen med denne typen ramme er sikkerhet mot innbrudd, ettersom rammen til denne typen vinduer er mer massiv sammenlignet med skandinaviske vinduer.

Innglassing

  • Du kan velge mellom doble eller tredoble trevinduer.

Materiell

  • Rammen til trevinduene er laget av limt tømmer av høyeste kvalitet. Trevinduer kan lages ikke bare i standardstørrelser, men også etter individuelle bestillinger og i hvilken som helst farge du velger.

Vindusbeslag

  • Våre trevinduer er utstyrt med beslag fra den tyske produsenten Siegenia.

Utvendig belegg

  • Vi maler utsiden av vinduene med slitesterk RAL-maling eller kledd med aluminium.